Csicseriborsósragu rizzsel

Hoztunk nektek egy nagyon finom csicseriborsós ragut rizzsel.

A hozzávalók a következők:

-4 ek olaj

-nagy fej hagyma

-2 gerezd fokhagyma

-3 ek currypor

-200 g rizs

-2 db konzerv csicseriborsó (2 x 400 g)

-só, bors

-1 mk chilipehely

-400 ml kókusztejszín/kókusztej

-200 ml víz

-1 csokor friss koriander vagy petrezselyem a tetejére.

Elkészítés módja:

Az olajon alaposan lepirítjuk az apróra vágott hagymákat. Megszórjuk a curryporral, elkeverjük benne a rizst, a lecsepegtetett csicseriborsót, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a chilipelyhet, majd felöntjük a kókusztejszínnel/kókusztejjel és a vízzel. Fedő alatt addig főzzük, amíg a rizs meg nem puhul. Kb. 25 perc az egész

Jó étvágyat kívánunk hozzá!