Könnyed tonhal saláta

A hőségre való tekintettel egy könnyed tonhal salátát hoztunk nektek. A hozzávalók személyre szabhatók, de leírom, hogy én miből mennyit raktam bele.

Hozzávalók 2 személyre:

Fél zacskó saláta (lehet használni fejes salátát vagy jégsalátát)

2 db paradicsom

1 db paprika

tenyérnyi hosszúságú kígyóuborka

5 ek kukorica

Pár szem olívabogyó

1 zacskó mini mozzarella

1 db tonhalkonzerv

2 főtt tojás

olaj

só, oregánó, bazsalikom

Elkészítése: A salátát – ha kell felaprítjuk – egy tálba tesszük, felvágjuk a paradicsomot, paprikát, kígyóuborkát, mozzarellát. Ezeket is a tálba tesszük a tonhalkonzervvel együtt. Megsózzuk, oregánót, bazsalikomot adunk hozzá egy kis olajjal együtt. Összekeverjük a tálba került hozzávalókat. A tojást megfőzzük, majd megtisztítjuk felvágjuk, majd a saláta tetejére halmozzuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!