mozgás

Online gerinctorna a ZEFI-vel

A ZEFI tevékenysége a betegségmegelőzés, Zugló kerületében folyó egészségügyi és prevenciós programokkal, civil kezdeményezések és szervezetek összehangolásával foglalkozunk. Ugyanakkor a járványügyi helyzetre való tekintettel szüneteltetjük a szolgáltatásainkat, de szeretnénk, ha online továbbra is elérhetőek lennénk az Önök számára. Így elindítottuk youtube csatornánkat, ahol az első videónkat meg is tekinthetik. Edzőnk, Ládonyi Bori tart gerinctornát, így ezt otthon is el tudják végezni:

 

Bajnokok tartanak testnevelésórákat

Zuglói Lapok Tudosítása:

Az egészségmegőrzés egyik módszere a rendszeres mozgás és sportolás. Ezért a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda (ismertebb nevén ZEFI) 2020-ban programot hirdetett a mozgás és sportolás népszerűsítése érdekében.

2020 olimpiai év, így még inkább a sportoláson, a mozgáson van a hangsúly – mondta Szécsi Emese, az iroda vezetője. – Szeretnénk mi is ezt a vonalat erősíteni, a megcélzott célközönségünk pedig az a korosztály, amelyet még lehet mozgásra, sportolásra ösztökélni.

Őszbúcsúztató egészségnap az Örs vezér téren

Idén is megszervezzük az őszbúcsúztató egészségnapot az Örs vezér téri szakrendelőben.

A prevencióra szükséges a legnagyobb hangsúlyt fektetni, hiszen így elkerülhetők a fizikai és/vagy mentális megbetegedések és azokkal járó anyagi kiadások. Ha mindennap figyelünk, teszünk egészségünk érdekében, hozzájárulhatunk, hogy jelentősen csökkentsük a különböző megbetegedések kialakulásának kockázatát. Ehhez mi november 23-án, szombaton 9:00 órától 14:00 óráig a következő programokkal és szűrővizsgálatokkal járulunk hozzá:

Előadások

Új mozgás program, táncedzés indul a Hermina úton

Október 18-án, ezen a héten pénteken a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda a nagy érdeklődésre való tekintettel útjára indítja új, 10 alkalmas programját, a Táncedzést.

Az órákat Ládonyi Borbála tartja. Becsatlakozás minden érdeklődőnek az első három órán lehetséges, a negyedik órától zártkörű lesz a program.

Várunk minden mozogni vágyót, az egész testet átdolgozzuk táncos bemelegítéssel, erősítéssel, nyújtással. Jó zenére lehet elmélyíteni a testtudatot az órákon. A palettán a lassabb, lírikus táncoktól a pörgősebb sorokig minden előfordulhat.

Oldalak