Gyászfeldolgozó csoportok

Szerettünk elvesztése semmihez sem fogható fájdalom és soha nem múló teher is, amit vinnünk kell tovább. Erőt, reményt és fogódzót keresni, találni és adni magunknak fontos lehetőség és nagy kihívás.

Nem kell egyedül küzdened, és nem kell, hogy bezárd magadba a nehézségeket. Osztozz a teherben sorstársakkal és velünk, szakértő csoportvezetőkkel! Gyere és csatlakozz 2019 szeptemberében induló csoportunkhoz, ahova mindenki rengeteg megválaszolatlan kérdéssel és szorongással érkezik. Nem ígérjük, hogy megoldunk mindent, de támogatunk, kérdezünk és beszélgetünk majd rengeteget.

Új csoportunk szeptember 24-től, kedd esténként, heti rendszerességgel ismétlődik a Hermina úti szakrendelőben.
Az első három alkalmunk (szeptember 24., október 1. és október 8.) nyitott alkalom lesz, ahol a résztvevők eldönthetik, hogy szeretnének-e elköteleződni. A negyedik alkalomtól zárt csoportként folytatjuk a munkát.

Csoportunk biztonsága és az eredményes együttműködés érdekében fontos, hogy előzetesen megismerjük egymást. Ezért ha jönnél a csoportba, kérünk, jelentkezz a megadott elérhetőségek egyikén, szeretnénk Veled még az indulás előtt megismerkedni.

Első alkalom: Új csoport indulása jelentkezés függvényében
Jelentkezés: +361 469 3895 illetve zefi@zesz.hu

A csoporton való részvétel ingyenes.

Csoportvezetők: Simon Kata, klinikai szakpszichológus, ZEFI munkatárs és Szalai Zsanett Pynky, dúla, hospice dúla és kommunikációs tanácsadó-tréner

Kiknek ajánljuk?
- gyászfeldolgozó csoportunkba olyan nőket, férfiakat, párokat és hozzátartozókat várunk, akik kollégát, barátot, családtagot vesztettek el 
- baba gyászfeldolgozó csoportunk pedig azok számára indul, akik beteg kisbabát hordtak, szültek vagy vesztettek el, akiknek vetélése, abortusza volt, akik gyermeküket később vesztették el.
Miért ajánljuk?
Csoportunk fogódzó mindazoknak, akik nem szeretnének ebben a nehéz időszakban egyedül lenni, a gyász nagy terhe alatt összeroppanni, ugyanakkor szeretnék megérteni magukat, a kapcsolódást, melyet éppen elveszítettek és tudják, hogy életüket tovább kell vinni.


 

Hely: 
Hermina úti szakrendelő